Musiikintekijän Voimapäivä

Musiikintekijän Voimapäivä

15.02.2022

Tapahtuma-aika 15.02.2022 10:00 - 17:00
Järjestäjä Suomen Musiikintekijät
Paikka Musiikin Satama, Keilasatama 2 A 02150 Espoo

Musiikintekijän Voimapäivä

Tiistaina 15.2.2022 klo 10-17. Päivän aikana pidetään lounastauko. 

Eija Hinkkalan valmennuspäivän tavoite on toimia piristysruiskeena osallistujien ammatilliselle sekä henkilökohtaiselle kasvulle, motivaatiolle ja hyvinvoinnille. Niin, että omat energiat virtaavat päivän jälkeen vahvempana ja vapaampana.

Pääteemoja ovat

  • asenteen merkitys ja korjaaminen, mielen taidot ja mahdollisuudet
  • rohkeus kohdata epävarmuutta ja vaikeita tunteita
  • motivaation ylläpitämisen supervoimat

Valmennus on osallistava hybridi ”teoriapläjäyksiä”, dialogia, pohdintoja sekä yksilö- että paritreenejä. Työskentelemme intensiivisesti ja tosissaan, mutta rennosti ja hauskasti. Osallistujat saavat noin viikkoa ennen valmennusta meiliinsä muutaman pohdintatehtävän.

Valmennus toteutetaan Musiikin Satamassa, Espoon Keilaniemessä mikäli koronatilanne sen sallii. Tässä tapauksessa matkakulut korvataan käytännön mukaisesti. Tapahtuma siirretään tarvittaessa etä-tilaisuudeksi.

Voimapäivään mahtuu 10 jäsentä jotka valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 24.1.2022 klo 10.

Palvelun kulujen kattamiseen käytetään varoja, jotka ovat peräisin Kopiosto ry:n Suomen Musiikintekijät ry:lle vuosittain tilittämistä kevyen musiikin teosten kopiointikorvauksista.

 

Eija Hinkkala

Eija Hinkkalan missio on rohkaista kanssaihmisiä elämään omannäköistään ja itsestä hyvältä tuntuvaa elämää sekä tekemään sitä, mitä heidän on tarkoitettu tehdä, myös työkseen. Eija toteuttaa missiotaan tiimivalmentajana, kirjailijana, sanoittajana ja intohimoyrittäjänä. Hän on kehittänyt Löydä Sun Juttusi -valmennuskonseptin ja kirjoittanut kirjan Sinä olet enemmän – Palavalla sydämellä kohti omaa juttua (Otava 2021).

Eija on sertifioitu Senior Team Coach (Tiimiakatemia) ja hänellä on yli parinkymmenen vuoden kokemus erilaisten porukoiden valmentamisesta.

”Ihmismieli on suuri intohimoni ja uteliaisuuteni kohde, sillä mieli vaikuttaa meihin vahvemmin kuin mikään muu. Pahassa ja hyvässä. Uskon lujasti, että lähes ainoat todelliset hidasteet ja esteet omalla unelmapolulla ja omassa voimassa pysymiselle löytyvät mielestämme. Myös kaikki upeat mahdollisuudet.”

Tapahtuman järjestäjä
Tilaisuuksissa tarjotaan vain kasvisruokaa