Musiikintekijän hyvinvointipäivä 2019

Musiikintekijän hyvinvointipäivä 2019

28.05.2019

Tapahtuma-aika 28.05.2019 10:00 - 13:00
Järjestäjä Suomen Musiikintekijät
Paikka Allas Sea Pool, Katajanokanlaituri 2a, Helsinki

Tervetuloa Musiikintekijöiden hyvinvointipäivään!

28.5.2019. Ovet avautuvat klo 9.30 (aamiaistarjoilu)
Paikka: Allas Sea Pool, Katajanokanlaituri 2a, Helsinki

Tule rentoutumaan Helsingin merelliseen maisemaan ja kuulemaan aivotutkija Minna Huotilaiselta, miten voit parantaa keskittymiskykyäsi, ja miten huomioida musiikintekijän työn erityishaasteet aivojesi hyvinvoinnin kannalta.

Musiikintekijän aivot

Seminaarissa kuulemme, millaiset ovat musiikintekijän aivot – ei, ne eivät tosiaankaan ole ihan tavalliset aivot. Kuulemme myös, miten niitä voi parhaiten huoltaa ja mitä stressi, vaihtelevat työajat, luova työ, ruokavalio ja liikunta tekevät aivoillemme. Pääsemme myös työskentelemään itse oman hyvinvointimme parissa ja pohtimaan oman elämämme kuormitus- ja palautumiskeinoja.

Puhuja professori Minna Huotilainen

Kuva: Jari Härkönen

Professori Minna Huotilainen on aivotutkija, joka työskentelee Helsingin yliopistolla. Hän on innostunut soveltamaan aivotutkimuksen tuloksia työelämän kehittämiseen ja oppimisen ymmärtämiseen. Hän on kirjoittanut aivoista useita yleistajuisia teoksia, mm. Tunne aivosi, Aivot työssä, Keskittymiskyvyn elvytysopas ja Näin aivot oppivat.

Seminaarin jälkeen mahdollisuus jäädä Altaalle saunomaan ja uimaan

Voit jäädä seminaarin päätteeksi rentoutumaan saunaan ja uimaan Altaalle. Saat tilaisuudessa koodin, jolla saat kassalta rannekkeen. Muista ottaa oma pyyhe ja muut uintivälineet mukaan! Mikäli pyyhe unohtuu, voit vuokrata pyyhkeen omakustanteisesti.

Ilmoittautuminen avautuu 4.4.2019 klo 10

Mukaan mahtuu 60 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Voit ilmoittautua mukaan jonoon vaikka koulutus olisi täynnä. Muistathan peruuttaa osallistumisesi, jos et pääsekään tulemaan. Näin vapautuu paikka seuraavalle jonossa.
Tapahtuma on maksuton ja vain Musiikintekijöiden jäsenille tarkoitettu. Pääkaupunkiseudun ulkopuolelta saapuville korvataan matkakulut.

Tapahtuman järjestäjä
Tilaisuuksissa tarjotaan vain kasvisruokaa