Musailta

Musailta

22.03.2022

Tapahtuma-aika 22.03.2022 17:00 - 20:00
Järjestäjä Suomen Musiikintekijät
Paikka Musiikin Satama, Keilasatama 2 A 02150 Espoo

Tervetuloa Musiikintekijöiden ensimmäiseen musailtaan!

Tapahtuman tarkoituksena on viettää erittäin rento sekä antoisa musailta yhdessä! Tapahtumaan voi osallistua joko kuuntelijana tai esiintyjänä. 

Iltaan mahtuu 5 esiintyjää joista kukin saa 20 min aikaa esittää omaa musiikkia. Oman ajan voi käyttää miten itse haluaa, esimerkiksi esittämällä monta biisiä tai esittämällä yhden biisin ja pyytämällä siitä kuulijoilta palautetta, kertomalla projektistaan tai itsestään musiikintekijänä tai artistina, voit myös kertoa mikäli etsit yhteistyökumppaneita tms. Koko aikaa ei ole myöskään pakko käyttää.

Tilassa on flyygeli ja äänentoistolaitteet. Voit tuoda mukanasi myös kitaran, sen saa yhdistettyä äänentoistoon. Muiden instrumenttien osalta sinuun otetaan yhteyttä etukäteen. Voit säestää itseäsi vaihtoehtoisesti myös taustoilla tai soittaa biisisi tallenteena. Suosittelemme kuitenkin, että esiintyminen tapahtuisi livenä.

Kuuntelijoita iltaan mahtuu 25 henkilöä. Tapahtumassa on tarjolla ruokaa sekä alkoholillista että alkoholitonta juotavaa.

Ilmoittautuminen esiintyjänä
Ilmoittaudu tähän tapahtumaan ja sen lisäksi täytä TÄMÄ LOMAKE.
Mikäli et pääsekään tulemaan, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian osoitteeseen lumi.ollila@musiikintekijat.fi jotta jonossa oleva ehtii valmistautumaan iltaa varten. 5 ensimmäiseksi ilmoittautunutta pääsee mukaan. Heille ilmoitetaan heti, kun paikat ovat täynnä ja viimeistään 7.3.2022.

Ilmoittautuminen kuuntelijana
Ilmoittaudu tähän tapahtumaan. Mikäli et pääsekään tulemaan, peruutathan ilmoittautumisen mahdollisimman pian tämän tapahtumasivun kautta jotta jonossa oleva pääsee mukaan.

Ilmoittautuminen avautuu 28.2.2022 klo 10 ja se sulkeutuu 6.3.2022 klo 23.59. 

Lämpimästi tervetuloa!

Matkakulut korvataan käytännön mukaisesti.

Palvelun kulujen kattamiseen käytetään varoja, jotka ovat peräisin Kopiosto ry:n Suomen Musiikintekijät ry:lle vuosittain tilittämistä kevyen musiikin teosten kopiointikorvauksista.

Tapahtuman järjestäjä
Tilaisuuksissa tarjotaan vain kasvisruokaa