Lumi-Live: haastattelussa Olivera

Lumi-Live: haastattelussa Olivera

08.02.2022

Tapahtuma-aika 08.02.2022 12:30 - 14:00
Järjestäjä Suomen Musiikintekijät
Paikka Facebook live

Tervetuloa seuraamaan Facebook-livehaastattelua tiistaina 8.2.2022 klo 12.30!

Haastateltavana kansainvälistä muraa tekevä musiikintekijä ja artisti Olivera (ks. bio alla). Haastattelu kestää noin tunnin jonka jälkeen loppuun on varattu aikaa kysymyksille joita voit esittää chatin kautta.

Haastattelu toteutetaan livenä Suomen Musiikintekijöiden Facebook-sivuilla. Haastattelijana toimii Musiikintekijöiden koordinaattori Lumi Ollila.

Palvelun kulujen kattamiseen käytetään varoja, jotka ovat peräisin Kopiosto ry:n Suomen Musiikintekijät ry:lle vuosittain tilittämistä kevyen musiikin teosten kopiointikorvauksista.

Olivera

”En tiedä mistä kappaleeni tulevat. Kuuntelen vain loputonta radio-ohjelmaa pääni sisällä ja nauhoitan sen parhaat kohdat.”

Olivera on laulaja ja musiikintekijä Espoosta. Tähän mennessä hän on julkaissut neljä EP:tä ja työstää parhaillaan debyyttialbumiaan. Hän työskentelee suomalaisen tuottajan Lennon kanssa.

Viimeisin sinkku ”Thank God I’m an Atheist” ilmestyi 19. tammikuuta 2022. ”Olen aina ihmetellyt eri uskontojen lupausta ikuisesta elämästä. Minusta ajatus on hämmentävä; elämän rajallisuudessa on jotain, joka tekee siitä niin arvokkaan”, artisti pohtii. Itsejulkaistu biisi keräsi julkaisuviikolla yli 300 000 striimiä ja sijoittui Suomen Spotifyn Top 50:ssä sijalle 3. Julkaisu pääsi lisäksi YleX:n soittolistalle.

”Thank God I’m an Atheist” on ensimmäinen single Oliveran tulevalta debyyttialbumilta. Melko kiistanalainen biisi on herättänyt paljon keskustelua Suomessa ja kansainvälisesti.

Olivera on myös työskennellyt musiikintekijänä ja esiintyjänä sellaisille artisteille kuin Tiësto, Zaxx, 3LAU, Sonny Alven, Lucian ja John Dahlbäck. Hänen kirjoittamiaan biisejä on tähän mennessä suoratoistettu yli 40 miljoonaa kertaa, ja ne ovat saaneet huomiota myös erilaisissa musiikkialan julkaisuissa, kuten Billboardissa, Forbesissa ja Scandipopissa.

 

Tapahtuman järjestäjä
Tilaisuuksissa tarjotaan vain kasvisruokaa