Lumi-Live: haastattelussa Minja "M" Koski

Lumi-Live: haastattelussa Minja ”M” Koski

02.12.2020

Tapahtuma-aika 02.12.2020 17:30 - 19:00
Järjestäjä Suomen Musiikintekijät
Paikka Facebook live

Tervetuloa seuraamaan Facebook-livehaastattelua keskiviikkona 2.12.2020 klo 17.30!

Haastateltavana on musiikintekijä ja artisti Minja ”M” Koski (ks. bio alla). Haastattelu kestää noin tunnin jonka jälkeen loppuun on varattu aikaa kysymyksille joita voit esittää chatin kautta.

Haastattelu toteutetaan livenä Suomen Musiikintekijöiden Facebook-sivuilla. Haastattelijana toimii Musiikintekijöiden koordinaattori Lumi Ollila.

Palvelun kulujen kattamiseen käytetään varoja, jotka ovat peräisin Kopiosto ry:n Suomen Musiikintekijät ry:lle vuosittain tilittämistä kevyen musiikin teosten kopiointikorvauksista.

Minja ”M” Koski

Minja Koski on kuhmolaislähtöinen laulaja-lauluntekijä, joka on julkaissut artistinimellä M kolme albumia. M:n suomenkielisessä musiikissa yhdistyvät kaihoiskelmä, elektronin pop ja folkmusiikki. Jo Tehtaantyttö -debyytti vakuutti niin kriitikot kuin kuulijatkin. Soundi antoi albumille viisi tähteä ja MTV valitsi sen vuoden 2017 parhaaksi suomalaiseksi albumiksi. Kakkosalbumi Näytän missä asun oli Emma-ehdokkaana kriitikoiden valinta -kategoriassa ja toi Koskelle vuoden 2019 Teosto-palkintoehdokkuuden albumin sävellyksistä ja sanoituksista. Lokakuussa 2020 julkaistun Punainen ovi -albumin kappaleet ovat saaneet innoitusta unista, uudestisyntymisestä ja ajassa matkustamisesta. M on lunastanut paikkansa kotimaisen pop-skenen kiinnostavimpien artistien joukosta.

 

Tapahtuman järjestäjä
Tilaisuuksissa tarjotaan vain kasvisruokaa