Lumi-Live: haastattelussa Jesse Markin

Lumi-Live: haastattelussa Jesse Markin

16.06.2020

Tapahtuma-aika 16.06.2020 14:00 - 15:30
Järjestäjä Suomen Musiikintekijät
Paikka Facebook live

Tervetuloa seuraamaan Facebook-livehaastattelua tiistaina 16.6.2020 klo 14!

Haastateltavana on tämän hetken yksi mielenkiintoisimmista artisteista ja musiikintekijöistä Jesse Markin (ks. bio alla). Haastattelu kestää noin tunnin jonka jälkeen loppuun on varattu aikaa kysymyksille joita voit esittää chatin kautta.

Haastattelu toteutetaan livenä Suomen Musiikintekijöiden Facebook-sivuilla. Haastattelijana toimii Musiikintekijöiden koordinaattori Lumi Ollila.

Palvelun kulujen kattamiseen käytetään varoja, jotka ovat peräisin Kopiosto ry:n Suomen Musiikintekijät ry:lle vuosittain tilittämistä kevyen musiikin teosten kopiointikorvauksista.

Jesse Markin

Jesse Markin on liberialaissyntyinen musiikintekijä ja räppäri. Julkaistuaan debyyttisinglensä ”Blood” toukokuussa 2018, Markinista tuli nopeasti suomalaisen urbaanin- ja indiemusaskenen kiinnostavin artisti. Markinin musiikki on uniikki sekoitus indie poppia, räppiä, soulia, r’n’b:tä sekä afrikkalaista folkkia.

Jesse Markin oli sekä kriitikoiden valinta että vuoden tulokas vuoden 2020 Emma Gaalassa. Tämän lisäksi Jesse Markin ja tuottaja Totte Rautiainen saivat tänä vuonna Teosto-palkinnon Folk-levystä, joka julkaistiin toukokuussa 2019.

Tapahtuman järjestäjä
Tilaisuuksissa tarjotaan vain kasvisruokaa