Koulutus: Omakustanteen digitaalinen julkaisu

Koulutus: Omakustanteen digitaalinen julkaisu

21.04.2021 - 22.04.2021

Tapahtuma-aika 21.04.2021 12:30 - 22.04.2021 16:00
Järjestäjä Suomen Musiikintekijät
Paikka Etäyhteys

Omakustanteen digitaalinen julkaisu

Milloin?

Koulutus järjestetään etäyhteyksin 21-22.4.2021 klo 12.30-16. Saat linkin Zoomiin lähempänä.

Koulutuksen sisältö:

  • Omakustanteen teknisen laadun varmistaminen
  • Luvat ja ilmoitukset
  • Jakelijan valinta
  • Spotify pitchaus
  • Content – ID
  • Promootio

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen koulutukseen avautuu ma 5.4.2021 klo 10! Koulutukseen mahtuu 15 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Voit ilmoittautua mukaan jonoon vaikka koulutus olisi täynnä. Muistathan peruuttaa osallistumisesi, jos et pääsekään tulemaan. Näin vapautuu paikka seuraavalle jonossa.

Koulutus on maksuton ja vain Musiikintekijöiden jäsenille tarkoitettu. Palvelun kulujen kattamiseen käytetään varoja, jotka ovat peräisin Kopiosto ry:n Suomen Musiikintekijät ry:lle vuosittain tilittämistä kevyen musiikin teosten kopiointikorvauksista.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Tia Nylander.

Tia on koulutukseltaan tuotekehittäjä, ohjelmatuottaja ja lauluntekijä. Hän on toiminut vuodesta 2019 päätoimisena musiikkialan yrittäjänä; biisintekijänä, tuottajana ja kouluttajana (mm. Logic Pro X – ohjaus ja artistivalmennus) omassa yrityksessään Nu Soundilla. Tian biiseissä kuuluu konemusiikkihistoria, uteliaisuus eri soundimaailmoihin sekä rakkaus isoihin poppikertseihin. Kouluttajana Tia on selkeä ja rauhallinen – DIY asenteella varustettu tehopakkaus. Tian on voinut bongata myös puhujana erilaisissa musiikkialan tapahtumissa ja digi-julkaisuissa (mm. Rockwayn & F-musiikin Paina punaista tapahtuma: DIY- tuottajan tarina,  AUX Ry: All Female Panel, Sasky: Uratarinoita). 

Tia on julkaissut omakustanteena musiikkia vuodesta 2018. Hän on säveltäny, sanoittanut ja tuottanut biisinsä itse. Hän on vastannut myös biisiensä julkaisu- ja promootiotoimenpiteistä. Hänelle on aina ollut tärkeää tehdä asiat omalla tavallaan, aiempia normeja hellästi kyseenalaistaen. Hänestä musiikin tekeminen ja julkaisu ei pitäisi olla kiinni taloudellisista tai ulkopuolisista resursseista, vaan paljon voi tehdä myös itse! 

Tian biisit on noteerattu niiden julkaisun yhteydessä eri musiikkimedioissa (mm. YleX Nosteessa -artisti ja Soundi Tarkkailuluokka), radioissa (mm. YleX, Radio Suomi) ja arviointisivustoilla (mm. Nordic Music Review). Kaikki biisit on valittu myös useille Spotifyn kuratoimille soittolistoille. Biisejä edustaa 3D – virtuaaliartisti Nununu. Löydät hänet Instagramista nimellä @nununuofficial.  

Tapahtuman järjestäjä
Tilaisuuksissa tarjotaan vain kasvisruokaa