Iisa Pajula - Terapiatäsmätunti 24.2.2020 klo 10

Iisa Pajula – Terapiatäsmätunti 24.2.2020 klo 10

24.02.2020

Tapahtuma-aika 24.02.2020 10:00 - 11:00
Järjestäjä Suomen Musiikintekijät
Paikka Sörnäisten rantatie 33 C, Helsinki, 6. kerros

Iisa Pajula – Terapiatäsmätunti

Askarruttaako oma jaksaminen musiikkimaailman ristipaineissa? Onko henkilökohtaisessa elämässäsi huolia tai haasteita, joiden purkamiseen haluaisit luotettavaa, puolueetonta keskusteluapua? Kaipaatko uusia näköaloja elämääsi? Terapiatäsmätuntiin kuuluu kolme tunnin mittaista, henkilökohtaista tapaamiskertaa terapeutti Iisa Pajulan kanssa. Tapaamisissa käsitellään ratkaisukeskeisin menetelmin asiakkaan itsensä valitsemia, hänen henkilökohtaiseen elämäänsä liittyviä kysymyksiä. Näissä tapaamisissa ei siis käsitellä esim. musiikkiuravinkkejä tai sanoitusneuvontaa, vaan keskitytään henkilökohtaisen elämän kysymyksiin.

Iisa Pajula on ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja TRE (Tension and Trauma Releasing Exercises) -ohjaaja, jolla on laulaja–lauluntekijänä ja ammattibiisinkirjoittajana vankka kokemus tämän päivän musiikkimaailmasta työympäristönä. Ratkaisukeskeisyys on nykyhetkeen ja tulevaisuuteen orientoitunut, erityisesti asiakkaan omiin voimavaroihin keskittyvä terapiasuuntaus. Terapiatäsmätunti kuuluu vaitiolovelvollisuuden piiriin, joten se tarjoaa turvallisen ja luottamuksellisen tilan omaa elämää askarruttavien kysymysten työstämiseen. Tapaamispaikkana on terapeutin työtila Helsingin Sörnäisissä.

Huom: Terapiatäsmätunteja on jokaiselle osallistujalle tarjolla yhteensä kolme tapaamiskertaa. Verkkosivujen kautta varataan ensimmäinen tapaaminen, ja seuraavat kaksi kertaa yhdessä terapeutin kanssa.

Terapiatäsmätuntipäivä ma 24.2.2020 klo 10
Paikka: Työtila Sörnäisissä, Helsingissä. Saat lähempänä tapaamista tarkemmat ohjeet Iisalta. 

Tapahtuman järjestäjä
Tilaisuuksissa tarjotaan vain kasvisruokaa