Demoklinikka

Demoklinikka

17.05.2022

Tapahtuma-aika 17.05.2022 10:00 - 15:00
Järjestäjä Suomen Musiikintekijät
Paikka Etäyhteys

Tervetuloa Demoklinikkaan!

Demoklinikassa ideana on saada sekä antaa palautetta. Päivään mahtuu 6 ensimmäiseksi ilmoittautunutta jäsentä. Jokainen osallistuja saa itselleen dedikoituneen palautteenantajan osallistujoiden joukosta, jolta saa etukäteen valmistellun palautteen Demoklinikan aikana. Tilaisuuden aikana kuunnellaan kaikkien osallistujien biisit ja muutkin osallistujat kuin dedikoitu palautteenantaja saavat antaa palautetta. Jokainen osallistuja on näin ollen sekä palautteen antaja että saaja.

Päivän tarkoituksena on kollegiaalinen palautteenanto, johon jokainen osallistuja on hyvin valmistautunut jo ennen tilaisuutta. Nimensä mukaisesti Demoklinikassa klinikoidaan demoja eli keskeneräisiä biisejä. Mikään ei kuitenkaan estä sinua tuomasta valmista biisiä mikäli toivot siitä jotain muuta palautetta kuin itse biisin rakenteesta, kuten ideoita siitä, kenelle artistille se sopisi, minkälaiseen genreen biisi istuu muiden mielestä tai toivot kehitysideoita jatkoa varten. Huomioi kuitenkin, että muut osallistujat ovat musiikintekijöitä, eivät välttämättä esimerkiksi tuottajia.

Demoklinikkaan kuuluu lisäksi musiikintekijä Eva Louhivuoren (ks. bio alla) etukäteen lähetetyt vinkit palautteen antamisesta ja vastaanottamisesta sekä Evan puheenvuoro aiheesta tilaisuuden alussa.

Huom! Tilaisuus on maksuton ja se järjestetään etänä Zoomin kautta. 

Ohjelma

Päivä alkaa klo 10 lyhyellä osallistujien esittelyllä sekä Eva Louhivuoren puheenvuorolla. Sen jälkeen jokaiselle jäsenelle on varattu 30 minuuttia aikaa, jonka aikana kuuntelemme demon yhdessä ja sen jälkeen dedikoitunut palautteenantaja antaa jäsenelle palautetta. Aikataulun puitteissa myös muut osallistujat saavat antaa jäsenelle palautetta. Päivän aikana on lounastauko klo 12-12.25 ja toinen lyhyempi 15 minuutin tauko.  Demoklinikka loppuu viimeistään klo 15. 

Ilmoittaudu mukaan matalalla kynnyksellä! Klinikoidaan biisisi yhdessä timantiksi!

Ilmoittautuminen alkaa ma 2.5.2022 klo 10 ja sulkeutuu su 8.5.2022 klo 23.59. Osallistujille lähetetään ohjeet biisien lähettämistä varten sekä Zoom-linkki tapahtumaan.

Mikäli olet pääsekään tilaisuuteen, muistathan peruuttaa osallistumisesi mahdollisimman pian, jotta jonossa oleva pääsee mukaan.

Eva Louhivuori

Kuva Nadi Hammouda

Eva Louhivuori on monipuolinen musiikintekijä, muusikko sekä artisti ja parhaiten tunnettu suomalas-ranskalaisesta yhtyeestään Eva + Manu. Eva on opiskellut mm. Berklee College of Musicissa, asunut vuoden asuntoautossa josta syntyi suosittu musiikkiblogi, joka johti yhtyeen ensimmäiseen levytyssopimukseen Warner Music Finlandin kanssa.

Oman yhtyeensä lisäksi Louhivuoren ääntä sekä soittoa kuullaan lukuisissa suomalaisissa kappaleissa kuten “Enkelit” Cheek, “Antaudun” Reino Nordin, “Uuden edessä” Toivon kärki, ja Pokémon-tunnuskappale. Eva toimii myös ääninäyttelijänä mm. animaatioissa Lego Elokuva 3, Small Foot/Pienijalka sekä sarjassa Zafari.

Eva on tunnettu monipuolisesta työstään, ja hän kirjoittaakin musiikkia niin big bandeille, kuin muille artisteille (mm. JannikaB, Pete Parkkonen). Evan erityisosaamisaluetta on k-pop sekä j-pop, vahvat melodiat ja harmoniat.

Eva myös säveltää, sovittaa ja esittää musiikkia mainoksiin ja tv-sarjoihin (mm. “Manifiesto” YLEn menestyssarjasta Invisible Heroes, Silmäaseman tunnusmusiikki).

Palvelun kulujen kattamiseen käytetään varoja, jotka ovat peräisin Kopiosto ry:n Suomen Musiikintekijät ry:lle vuosittain tilittämistä kevyen musiikin teosten kopiointikorvauksista.

Tapahtuman järjestäjä
Tilaisuuksissa tarjotaan vain kasvisruokaa