Axel Ehnström - Täsmätunti 12.10. klo 11

Axel Ehnström – Täsmätunti 12.10. klo 11

12.10.2020

Tapahtuma-aika 12.10.2020 11:00 - 12:00
Järjestäjä Suomen Musiikintekijät
Paikka Suomen Musiikintekijät, Urho Kekkosen katu 2 C Helsinki TAI etäyhteys

Axel Ehnström

Axel Ehnström on yksi Suomen kansainvälisesti menestyneimpiä musiikintekijöitä. Hän on ollut mukana kirjoittamassa mm. Alle Farbenin “Bad Ideas” -kappaletta, joka oli kuukauden Saksan radiolistan kärjessä ja on striimannut yhteensä yli 100 miljoonaa kertaa eri alustoilla. Hän on myös kirjoittanut ja laulanut Lost Frequenciesin ”All Or Nothing” -singlen. Suomessa Ehnströmin kirjoittamia kappaleita ovat mm. Pyhimyksen “Muistuta mua”, Abreun “Yhen elämän juttu” ja “Teipillä tai rakkaudella” sekä Mikael Gabrielin “Riippumatto”. Yhteensä hänellä on yli 150 julkaistua teosta lauluntekijänä.

Axel Ehnström on erikoistunut pop-musiikin säveltämiseen ja sanoittamiseen englanniksi, suomeksi ja ruotsiksi. Häneltä voi saada neuvoja säv. san. sov -liittyviin asioihin, tuottamiseen, brändäykseen ja muihin musiikkibisnekseen liittyviin asioihin.

Täsmätunti 12.10.2020 klo 11

Paikka: Suomen Musiikintekijät, Urho Kekkosen katu 2C Helsinki. Täsmätunnit voidaan pitää tarvittaessa myös etänä. Valitse tällöin optio ”Osallistun tapahtumaan etänä”. Etäyhteyteen littyvistä yksityiskohtista sovitaan suoraan täsmätunnin vetäjän kanssa, joka on sinuun yhteydessä.

Tapahtuman järjestäjä
Tilaisuuksissa tarjotaan vain kasvisruokaa