Apurahahakemuksen ABC

Apurahahakemuksen ABC

13.01.2022

Tapahtuma-aika 13.01.2022 10:00 - 13:00
Järjestäjä Suomen Musiikintekijät
Paikka Zoom (etäkoulutus)

Haluaisitko hakea työhösi apurahaa/ stipendiä, mutta et tiedä, että mistä aloittaa? Miten kirjoitat apurahahakemuksen työsuunnitelman? Millaisia liitteitä siihen tarvitaan? Miten budjetti tehdään? Mitä tarkoittaa suositus?

Näin ja moniin muihin perusasioihin saat vinkkejä Riitta Huttusen pitämästä Apurahahakemuksen ABC -koulutuksesta. Tapaamisessa saat myös vinkkejä siitä miten vältät yleisimmät mokat.

Riitta Huttusella on pitkä kokemus apurahojen parissa työskentelystä. Hän toimii myös Musiikintekijöiden rahaston toimikunnan sihteerinä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen avautuu ma 3.1.2022 klo 10. 
Tilaisuuden osallistujamäärä on rajoitettu 10 henkilöön, jotta voidaan varmistaa mahdollisimman yksilöllinen koulutus. Peruutathan paikkasi, mikäli et voikaan osallistua, jotta jonossa seuraava pääsee osallistumaan.

Osallistuminen

Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki (Zoom) lähempänä tilaisuutta. Maksuton koulutus on vain Suomen Musiikintekijöiden jäsenille.

 

Palvelun kulujen kattamiseen käytetään varoja, jotka ovat peräisin Kopiosto ry:n Suomen Musiikintekijät ry:lle vuosittain tilittämistä kevyen musiikin teosten kopiointikorvauksista.

Tapahtuman järjestäjä
Tilaisuuksissa tarjotaan vain kasvisruokaa