Ableton-koulutus

25

Maaliskuu

Ableton-koulutus

Kouluttaja

Liina Turtonen, tuottaja, muusikko, tubettaja sekä kouluttaja. Käy tutustumassa Liinaan TÄSTÄ.

Koulutuksen sisältö

Kurssin tarkoitus on antaa yhden päivän aikana eväät siihen, miten tehdään ammattitason demo. Päivän aikana opitaan Abelton liven perusteet ja oleellisimmat tekniikat, jotka mahdollistavat nopean ja sujuvan työskentelyprosessin. Kurssin aikana käydään läpi muun muassa biittejä, sampleja ja uniikkeja instrumentaaleja sekä miksaamisen alkeet. Näiden tarkoitus on auttaa sinua tekemään demostasi selkeä ja huomiota herättävä.


Kurssille voi osallistua vaikka ei omaisi aikaisempaa kokemusta musiikinteko-ohjelmistoista tai musiikin teoriasta. Kurssi ei kuitenkaan ole pelkästään vasta-alkajille ja siitä saavat varmasti paljon irti myös kokeneemmat tuottajat. Kurssille osallistuaksesi et tarvitse muuta kuin hyvän nettiyhteyden, kuulokkeet ja tietokoneen (jonka käyttöjärjestelmä toimii Ableton Live kanssa: https://help.ableton.com/hc/en-us/sections/115000582970-System-Requirements ). Kurssin ohjaaja käyttää itse Abelton 11 versiota, mutta kurssille voi osallistua millä tähänsa muullakin Abelton Liven versiolla. Kurssille riittää myös esimerkiksi ilmainen 90 päivän kokeiluversio, jonka voi ladata Ableton Liven sivuilta.

Milloin ja missä?

Koulutus toteutetaan etänä Zoomissa 25.3.2021 klo 10-14. Saat linkin Zoomiin lähempänä.

Ilmoittautuminen avautuu 15.2.2021 klo 10!

Mukaan mahtuu 15 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Voit ilmoittautua mukaan jonoon vaikka koulutus olisi täynnä. Muistathan peruuttaa osallistumisesi, jos et pääsekään tulemaan. Näin vapautuu paikka seuraavalle jonossa.

Koulutus on maksuton ja vain Musiikintekijöiden jäsenille tarkoitettu. Pääkaupunkiseudun ulkopuolelta saapuville korvataan matkakulut.

 

 

Palvelun kulujen kattamiseen käytetään varoja, jotka ovat peräisin Kopiosto ry:n Suomen Musiikintekijät ry:lle vuosittain tilittämistä kevyen musiikin teosten kopiointikorvauksista.

25.03.2021
10:00 - 14:00
Etäyhteys
Tapahtuman järjestäjä
Tilaisuuksissa tarjotaan vain kasvisruokaa
Ilmoittautuminen alkaa 15.02.2021 10.00 Ilmoittautuminen loppuu 22.02.2021 00.00
Osallistujat:0/15