Ableton-koulutus

Ableton-koulutus

25.03.2021

Tapahtuma-aika 25.03.2021 10:00 - 14:00
Järjestäjä Suomen Musiikintekijät
Paikka Etäyhteys

Koulutus on täynnä, mutta voit ilmoittautua jonoon varapaikoille. Mikäli et pääsekään osallistumaan, muistathan peruuttaa osallistumisesi mahdollisimman pian, jotta jonossa seuraava mahtuu mukaan.

Koulutuksen sisältö

Kurssin tarkoitus on antaa yhden päivän aikana eväät siihen, miten tehdään ammattitason demo. Päivän aikana opitaan Ableton liven perusteet ja oleellisimmat tekniikat, jotka mahdollistavat nopean ja sujuvan työskentelyprosessin. Kurssin aikana käydään läpi muun muassa biittejä, sampleja ja uniikkeja instrumentaaleja sekä miksaamisen alkeet. Näiden tarkoitus on auttaa sinua tekemään demostasi selkeä ja huomiota herättävä.

Kurssille voi osallistua vaikka ei ole aikaisempaa kokemusta musiikinteko-ohjelmistoista tai musiikin teoriasta. Kurssi ei kuitenkaan ole pelkästään vasta-alkajille, vaan siitä saavat varmasti paljon irti myös kokeneemmat tuottajat.

Kurssille osallistuaksesi et tarvitse muuta kuin hyvän nettiyhteyden, kuulokkeet ja tietokoneen (jonka käyttöjärjestelmä toimii Ableton Live kanssa: https://help.ableton.com/hc/en-us/sections/115000582970-System-Requirements ).

Kurssin ohjaaja käyttää itse Ableton 11 versiota, mutta kurssille voi osallistua millä tahansa muullakin Abelton Liven versiolla. Kurssille riittää myös esimerkiksi ilmainen 90 päivän kokeiluversio, jonka voi ladata Ableton Liven sivuilta.

Kouluttaja

Liina Turtonen, tuottaja, muusikko, tubettaja sekä kouluttaja. Käy tutustumassa Liinaan TÄSTÄ.

Milloin ja missä?

Koulutus toteutetaan etänä Zoomissa 25.3.2021 klo 10-14. Saat linkin Zoomiin lähempänä.

Ilmoittautuminen

Kurssi on täynnä (15 osalistujaa). Muistathan peruuttaa osallistumisesi, jos et pääsekään tulemaan. Näin vapautuu paikka seuraavalle jonossa.

Palvelun kulujen kattamiseen käytetään varoja, jotka ovat peräisin Kopiosto ry:n Suomen Musiikintekijät ry:lle vuosittain tilittämistä kevyen musiikin teosten kopiointikorvauksista.

Tapahtuman järjestäjä
Tilaisuuksissa tarjotaan vain kasvisruokaa