Jäsenetu: 100 suomalaista musikaalilaulua -nuottijulkaisun ennakkotilaus

UUTINEN

Jäsenetu: 100 suomalaista musikaalilaulua -nuottijulkaisun ennakkotilaus

Tilaa nyt nuottijulkaisu ennakkoon jäsenetuhintaan!

100 suomalaista musikaalilaulua -nuottikokoelma

100 suomalaista musikaalilaulua -nuottikokoelma on kolmiosainen nuottikirjaprojekti, joka tähtää Toivelaulukirja-tyyppisen nuottikokoelman tuotantoon ja julkaisuun. Nuottikokoelmaan kerätään keskeisimmät ja merkittävimmät teokset ja kappaleet suomalaisen musikaalin yli satavuotisen historian ajalta – kahdella kotimaisella kielellä.

Nuottikirjojen sisällöt kootaan alustavasti seuraavien otsikoiden alle:

Osa 1: 2000-luvun musikaali

Osa 2: Tukkijoelta Toksiseen kabareehen

Osa 3: Musikaali kuuluu kaikille

Tilaa nuottikirjajulkaisun ensimmäinen osa ennakkoon

Suomen Musiikintekijöiden jäsenenä saat mahdollisuuden tilata ensimmäisten joukossa ainutlaatuista, ennenjulkaisematonta nuottimateriaalia merkittävimpien kotimaisten musikaaliteosten musiikista pianolle ja laululle sovitettuna. Julkaisu toimii myös toimitettujen teosesittelyjen muodossa oppimateriaalina kotimaisen musiikkiteatterin historiaan ja sen vaiheisiin.

Jäsenetuhinta

Nuottikirjan ennakkotilaajan hinta Suomen Musiikintekijöiden jäsenille : 39 €/kpl (sis. ALV*, normaalisti 49€/kpl), 400€/10kpl (sis. ALV*). *Hintaan saattaa vaikuttaa mahdollinen ALV-kannan muutos.

Ennakkotilaukset ja muut aiheeseen liittyvät yhteydenotot: smk@mdcompany.fi. Mainitse viestissäsi olevasi Suomen Musiikintekijöiden jäsen, niin saat alennuksen. Tarjous on voimassa lokakuun 2024 loppuun.

MD Company

MD Company on säveltäjä-kapellimestari Eeva Kontun johdolla käynnistänyt Suomalaisen musiikkiteatterin kehityshankkeen, jonka tavoitteena on tuoda kotimaista musiikkiteatteria näkyvämmäksi teatterien ohjelmistoihin ammattilaisten, alaa opiskelevien sekä harrastajien saataville. Hankkeen osat ovat:

Nuottijulkaisu: 100 suomalaista musikaalilaulua
Suomalaisen musikaalin digitaalinen konserttisarja
Uusien musikaalien teoshautomo

Lue lisää

MD Company

Suomalaisen musiikkiteatterin kehityshanke