Musiikintekijät -logo

Musiikintekijä 4/2013

4/2013

Artikkeli

Onnea, menetystä ja toivoa

Laulaja-lauluntekijä, kirjailija Hanna Ekolasta piti tulla pappi, mutta suunnitelmat menivät kokonaan uusiksi, kun hän hyppäsi villihevosten selkään. Matka sillä tiellä jatkuu edelleen.
Lue lisää
Artikkeli

Heidi Maria Paalanen etsii laulua aina ja kaikkialta

Kaikki Heidi Maria Paalasen (s. 1980) elämän polut tuntuvat johtaneen hänet luonnollisesti lauluntekijän tielle. Tielle, joka on kuljettava. Yksi poluista oli Sibelius-Akatemian järjestämä Hittitehdas-koulutus (2009), jossa kertyi niin paljon virtaa ja innostusta, että Heidi ”myi itsensä” kokopäivätoimiselle biisien kirjoittamiselle.
Lue lisää
Artikkeli

Jussu Pöyhönen täyttää omaa tauluaan

Jussu Pöyhönen (s. 1965) tuli suuren yleisön tietoisuuteen Suurlähettiläiden laulajana ja laulujen tekijänä. Pitkä ura on antanut hänelle mahdollisuuden tarkastella musiikintekijän maailmaa monelta kantilta. Nyt hän on englanniksi laulava Bel Vel, joka julkaisi laulaja-lauluntekijälevyn osittain yhteisörahoituksen avulla.

Lue lisää
Artikkeli

Niklas Rosström – Aina vähän pidemmälle

Niklas Rosström on lisensoinut PlayMe-musikaalinsa oikeudet Kiinaan. Saksassa musikaali pyöri viime talven. Yhteistyökuviot biisinkirjoittajana vievät Rosströmiä myös rapakon taakse Ruotsiin ja aina Yhdysvaltoihin asti.
Lue lisää
Artikkeli

Topi Saha – Tarinoiden etsijä

Topi Saha on nuori musiikintekijä, joka kulkee perinnepolkuja pitkin, mutta tekee sen omalla tavallaan. Saha (s. 1987) on ehtinyt julkaista jo kaksi levyä ja kolmas on tulossa. Hänelle on kehittynyt oma tyyli ja ääni.
Lue lisää