Musiikintekijät -logo

Musiikintekijä 3/2015

3/2015

Kolumni

Pelin henki

Olipa kerran co-writing-sessio, jossa syntyi valmis ja hieno biisi. Kaikki sessioon osallistuneet olivat tyytyväisiä saamiinsa tekijänoikeuskorvauksiin ja omaan jako-osuuteensa. Mutta olipa kerran myös sellainen co-writing-sessio, jonka jälkeen biisi ei ollutkaan vielä ihan valmis.
Lue lisää
Kolumni

Tyypillistä!

Kaikki kävi niin äkkiä! Vastahan uusi hallitus alkoi työnsä ja nyt on jo kaikki vastakkainasettelun kortit pöydässä, kuppi nurin ja tyypit näyttävät siltä, kuin ”me oltais hävitty tää peli”.
Lue lisää
Artikkeli

Pelle Miljoonan maailma on totta

Pelle Miljoonan sanoitukset ovat ajankohtaisia aina vaan. Tämä kuusikymppisen rastapään vauhti ei osoita hiipumisen merkkejä. Katse on suunnattu tiukasti eteenpäin. Rankkojen aikojen vastapainoksi tarvitaan musiikkia, jossa on puhtaita tuntoja, miettii Pelle.
Lue lisää
Artikkeli

Rakkautena musiikki

Kalle Chydenius (s. 1970) tunnetaan musiikkimaailmassa muutenkin kuin isänsä nimen kautta. Ansioitunut tuottaja, säveltäjä ja muusikko sai haasteellisen pestin Anna mulle lovee -elokuvan musiikkivastaavana. Tunnetasolla tehtävän vastaanottaminen oli vaikea paikka, jota piti miettiä kahdesti.
Lue lisää
Artikkeli

The house of Songs – kuuma kesä Austinissa

Saavuin elämäni ensimmäistä kertaa Pohjois-Amerikkaan mahdollisimman tabula rasana: vailla suurempia ennakko-odotuksia ja matkatavaroitakin. Laukku jäi nimittäin Dallasiin. Vastassa oli Chris Knudson, joka on hiljattain liittynyt THOS-joukkoihin ja vastaa mm. vieraiden vastaanottamisesta ja orientoinnista.
Lue lisää