Musiikintekijät -logo

Musiikintekijä 3/2007

3/2007

Artikkeli

Nuotiotunnelmaa

Tämänvuotisen Juha Vainio Rahaston sanoittajapalkinnon heinäkuussa vastaanottanut Pauli Hanhiniemi on uransa luonut keskeisesti oman materiaalinsa esittäjänä yhtyeidensä Kolmas Nainen, Perunateatteri, Hehkumo ja Testivoittaja myötä. Hän myös tehnyt tiivistä yhteistyötä Yö-yhtyeen kanssa, kirjoittanut muillekin artisteille, ja tehnyt teatterityötä niin kirjoittajana kuin näyttelijänäkin.
Lue lisää
Artikkeli

Maritta Kuula – ja sävyjen väripaletti

Maritta Kuula on tehnyt pitkän uran laulajana ja laulunkirjoittajana. Hän on väkevä artisti ja huomiota herättävä lavapersoona, jonka jäljittelemätön lavaolemus on vitsi naisellisesta koreilevuudesta. Kuulan laulutapa on vahva ja sävyjen skaala laaja, mutta paletti voisi kuulua vain Kuulalle.
Lue lisää
Artikkeli

KUULLUN YMMÄRTÄMISEN KAUTTA

Nuoren polven säveltäjä/sovittaja Veli-Matti ”Vellu” Halkosalmi on osalle elvisläisiä tullut tutuksi esimerkiksi yhdistyksen 50-vuotiskonsertin yhtenä sovittajana joitakin vuosia sitten, ja viime keväänä mies nousi esiin Mikkelin Hanget Soi -tapahtuman yhteydessä toteutetussa Kauko Röyhkä -konsertissa sikäläisen kaupunginorkesterin kanssa.
Lue lisää