Tekoälyhaaste: Hitti kahdessa tunnissa

Musiikintekijöiden päivä 2024 – etkot

Tule katsomaan ja kuuntelemaan, miten tekoäly voi olla työväline musiikintekemisessä!

Tekoälyhaaste: Hitti kahdessa tunnissa
Aika: klo 10-12 

Paikka: Iso sali

Tekoälyn kanssa biisiä tekevät:
Pasi Siitonen
Vilma Alina
Noora Tuuri
Moderaattori: Tia Nylander

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pasi Siitonen
Laulaja, musiikintekijä ja yrittäjä

Muusikko Pasi Siitonen tunnetaan paremmin artistinimellä STIG. Artistiuran lisäksi Siitonen on työskennellyt lauluntekijänä ja tuottajana. Hän on viime aikoina keskittynyt yrittäjyyteen ja on mukana kahdessa eri musiikkiin liittyvässä startupissa.

Kuva: Pasi Siitonen

Vilma Alina
Laulaja-lauluntekijä

Vilma Alina (Vilma Lähteenmäki) lukeutuu suomalaisten laulaja-lauluntekijöiden kärkijoukkoon. Soolouransa lisäksi Vilma tekee aktiivisesti ja menestyksekkäästi musiikkia myös muille artisteille.

Kuva: Vilma Töyräs

Noora Tuuri
Artisti, musiikintekijä ja tuottaja

Noraturi taiteilijanimellä toimiva Noora Tuuri on työskennellyt biisintekijänä ja tuottajana Kaiku Entertaimentilla vuodesta 2019. Noora on tuottanut sekä kirjoittanut musiikkia mm. Antti Tuiskulle, Tuure Boeliukselle, Uniikille ja La Hakalle. Noora työskentelee myös Yleisradiolla Sound Designerina ja on Musiikintekijöiden hallituksen jäsen.

Kuva: Lisa Nikula

Tia Nylander
Musiikkituottaja, monitaiteilija

Tia toimii kehitysjohtaja Lammaskallion Audiolla ja tekee omana taiteellisena työnään Suru’s Saga nimistä sarjaa. Suru’s Saga on mm. Creative Finland:in CBC:n sekä Aalto Art&Tech Open Call:in finaalipaikoilla huomioitu musiikkipainotteinen tarina hylätystä androidista Suru Bae:sta,joka hylätään teknillisestä laboratoriosta liiallisen tunteellisuutensa vuoksi ja löytää itsensä yhtäkkiä kummajaisena keskellä ihmisten maailmaa. Sarjassa yhdistyy 3D motion comic, sinemaattinen pop sekä AI-ystävä. IG: @ifmusicisyourbae