Pikamentorointia: promootio ja markkinointi, kustantaminen

Musiikintekijöiden päivä 2024 – etkot

Pikamentoroinnista pika-apua tiettyyn ongelmaan! Alan asiantuntija apunasi.

  • Voit osallistua päivän aikana yhteen pikamentorointiin
  • Pikamentorointiin ilmoittaudutaan paikan päällä klo 9.30 lähtien. Ajat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Aikoja on rajoitetusti.
  • Pikamentorointi kestää 20 min. Noudatathan oman varauksen kellonaikoja.
  • Pikamentorointi on lyhytkestoinen, joten suosittelemme, että valmistaudut siihen hyvin ja rajaat aiheesi mahdollisimman tarkasti, jotta se ehditään käydä tehokkaasti läpi.
  • Mikäli haluat esitellä tekijyyttäsi tai artistiuuttasi mentorille, varaudu niin, että sinulla on tarvittavat laitteet mukanasi ja laitteissa on tarpeeksi akkua. Jos esimerkiksi haluat soittaa mentorille musiikkiasi, ota mukaasi sellainen laite, johon voi kytkeä 3,5mm äänikaapelin (esim. tällainen). Mentorit käyttävät omia kuulokkeitaan.
  • Mukavia mentorointeja!

Pikamentorointia: promootio ja markkinointi (Lotta Savolainen), kustantaminen (Jonnaemilia Karrus)
Aika: klo 13-15

Paikka: Lounge. Ajanvaraus pikamentorointeihin ilmoittautumisen yhteydessä klo 9.30 alkaen. Aikoja rajoitetusti

Mentorit klo 13-15:
Lotta Savolainen
Jonnaemilia Karrus

Lotta Savolainen
Uusi ääni -klubin ja -radio-ohjelman perustaja, musiikkitoimittaja ja artistivalmentaja

Musiikkivaikuttaja Lotta Savolainen on kokenut musiikkialan moniosaaja. Tällä hetkellä hän toimii musiikkitoimittajana ja -mentorina. Savolainen on luonut parinkymmenen vuoden ajan uusia tiloja ja tekemisen kulttuuria erityisesti omakustanneartistien arvon tunnistamiseksi. Itselleen hän on rakentanut moninaisia rooleja niin musiikintekijänä, tiedottajana, agenttina kuin toimittajana ja mentorina. Kotimaisen musiikkialan diversiteetin vahvistaminen on arvo, joka ohjaa Savolaisen työtä.

Kuva: Emma Suominen

 

Jonnaemilia Karrus
Publishing Manager (domestic) Kaiku Songs / Sanoma Media Finland

Jonnaemilia on tehnyt mittavan parinkymmenen vuoden uran kustannettuna biisintekijänä, ns. toplinerina, ja tehnyt biisejä mm. Kaija Koolle, Antti Tuiskulle, Robinille, Sunrise Avenuelle, Arttu Wiskarille, Suvi Teräsniskalle, Darudelle ja Einille. Hän on lisäksi urallaan työskennellyt markkinointitehtävissä Warner Musicilla, Sony Musicilla ja Emi Capitolilla sekä tekijänoikeuksien parissa Teostossa ja Gramexilla. Jonniksella on kokemusta myös artistin elämästä – uransa ensiaskeleet hän otti Kaksio-nimisen bändin laulajana ja biisintekijänä 2000-luvun alkupuolella.

Tällä hetkellä Jonnaemilia työskentelee Kaiku Songsilla musiikkikustantajana.

Kuva: Petri Aho