Pikamentorointia: kansainvälistyminen

Musiikintekijöiden päivä 2024 – etkot

Pikamentoroinnista pika-apua tiettyyn ongelmaan! Alan asiantuntija apunasi.

  • Voit osallistua päivän aikana yhteen pikamentorointiin
  • Pikamentorointiin ilmoittaudutaan paikan päällä klo 9.30 lähtien. Ajat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Aikoja on rajoitetusti.
  • Pikamentorointi kestää 20 min. Noudatathan oman varauksen kellonaikoja.
  • Pikamentorointi on lyhytkestoinen, joten suosittelemme, että valmistaudut siihen hyvin ja rajaat aiheesi mahdollisimman tarkasti, jotta se ehditään käydä tehokkaasti läpi.
  • Mikäli haluat esitellä tekijyyttäsi tai artistiuuttasi mentorille, varaudu niin, että sinulla on tarvittavat laitteet mukanasi ja laitteissa on tarpeeksi akkua. Jos esimerkiksi haluat soittaa mentorille musiikkiasi, ota mukaasi sellainen laite, johon voi kytkeä 3,5mm äänikaapelin (esim. tällainen). Mentorit käyttävät omia kuulokkeitaan.
  • Mukavia mentorointeja!

Klo 15-16 Pikamentorointia: kansainvälistyminen
Paikka: Lounge. Ajanvaraus pikamentorointeihin ilmoittautumisen yhteydessä klo 9.30 alkaen. Aikoja rajoitetusti

Mentorit klo 15-16
Tuuli Elo, Music Finland

Tuuli Elo
Vientipäällikkö, taide- ja kansanmusiikki, Music Finland

Tuuli on työskennellyt musiikkiviennin parissa Music Finlandissa vuodesta 2012. Vientipäällikkönä hän on vastannut monenlaisista vientihankkeista ja valmennuksista klassisen musiikin ja nykymusiikin ammattilaisille sekä elokuva- ja mediamusiikin säveltäjille. Vuodesta 2020 lähtien Tuulin vastuulla ovat olleet myös kansanmusiikin ja maailmanmusiikin vientihankkeet, valmennukset ja henkilökohtainen mentorointi. Aiemmin Tuuli on työskennellyt mm. Kymi Sinfonietta -orkesterin tuottajana sekä tuotanto- ja viestintätehtävissä festivaaleilla.

Tule tapaamaan Tuulia, jos haluat keskustella kansainvälistymisestä erityisesti kansanmusiikin, taidemusiikin tai elokuvamusiikin näkökulmasta tai kaipaat vinkkejä omasta osaamisesta viestimiseen ja verkostoitumiseen kansainvälisillä kentillä.

Kuva: Julius Töyrylä