Pikamentorointia: apurahat, artistiura

Musiikintekijöiden päivä 2024 – etkot

Pikamentoroinnista pika-apua tiettyyn ongelmaan! Alan asiantuntija apunasi.

  • Voit osallistua päivän aikana yhteen pikamentorointiin
  • Pikamentorointiin ilmoittaudutaan paikan päällä klo 9.30 lähtien. Ajat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Aikoja on rajoitetusti.
  • Pikamentorointi kestää 20 min. Noudatathan oman varauksen kellonaikoja.
  • Pikamentorointi on lyhytkestoinen, joten suosittelemme, että valmistaudut siihen hyvin ja rajaat aiheesi mahdollisimman tarkasti, jotta se ehditään käydä tehokkaasti läpi.
  • Mikäli haluat esitellä tekijyyttäsi tai artistiuuttasi mentorille, varaudu niin, että sinulla on tarvittavat laitteet mukanasi ja laitteissa on tarpeeksi akkua. Jos esimerkiksi haluat soittaa mentorille musiikkiasi, ota mukaasi sellainen laite, johon voi kytkeä 3,5mm äänikaapelin (esim. tällainen). Mentorit käyttävät omia kuulokkeitaan.
  • Mukavia mentorointeja!

Pikamentorointia: apurahat (Riitta Huttunen), artistiura (Annamari Elsilä)
Aika: klo 10-12 

Paikka: Lounge. Ajanvaraus pikamentorointeihin ilmoittautumisen yhteydessä klo 9.30 alkaen. Aikoja rajoitetusti

Mentorit klo 10-12:
Riitta Huttunen
Annamari Elsilä

Riitta Huttunen
Apuraha-asiantuntija

Apuraha-asiantuntijamme on Riitta Huttunen, jolla on pitkä kokemus apurahaneuvonnasta. Hän työskentelee Musiikintekijöiden rahaston toimikunnan sihteerinä ja toimi mm. Teoston koronatukikierroksilla hakuneuvojana.

Kuva: Anni Laivaranta

Annamari Elsilä
A&R ja Label Manager

Ansku työskentelee Warnerin A&R Managerina sekä Warnerin kansainvälisen jakelulabel ADA Suomen Label Managerina. Hänellä on monipuolinen kokemus musiikkialan eri toiminnoista ja hän on ollut mukana mm. VIIVIn, Keiran, Anna Puun, Samu Haberin ja Knipin artistiurien kehittämisessä. Itsekin laulunkirjoittajaksi kouluttautuneena tekijyys on hänelle kaiken keskiössä.

Kuva: Mikko Roulamo