Luovuuden monet muodot - tulos luovuuden kustannuksella vai sen avulla?

Musiikintekijöiden päivä 2024 – etkot

Tule kuulemaan pohdintaa tuloksellisuuden ja luovuuden suhteesta eri alojen asiantuntijoilta.

Luovuuden monet muodot – tulos luovuuden kustannuksella vai sen avulla?

Aika: klo 13-14
Paikka: Pieni sali

Puhujat: 
Mija Schrey
Pekka Pohjakallio
Laura Lepistö

Moderaattori:
Setumo Bodibe

 

Mija Schrey
Cheerleading valmentaja ja yrittäjä

Mijalla on yli kahden vuosikymmenen kilpacheerleading valmennuskokemus ja hän on tällä hetkellä Suomen menestyneimmän sekajoukkueen Funky Team Gorillaz:in valmentaja sekä sekamaajoukkueen päävalmentaja. Urheilu-urallaan hän oli Euroopan ensimmäinen maailmanmestari lajissaan ja hän on intohimoinen ymmärtämään elämää, merkityksellisyyttä, ihmisten käyttäytymistä ja huippuun virittäytymistä. Johtamisen opiskelu vei hänet valmistumisen jälkeen kuudeksi vuodeksi kehittämään Pohjoismaisen talous- ja henkilöstöhallinto yrityksen Accountorin johtamiskulttuuria valmennuksen ohella. Viimeiset kaksi vuotta hän on kuitenkin tehnyt valmennuksen ohella töitä yrittäjänä rakentaen Euroopan cheerleading valmentajille suunnattua tapahtumaa Good to Great Europea, jonka tavoitteena on rakentaa yhteisö, joka vie cheerleading valmennusta ammattimaisempaan ja laadukkaampaan suuntaan.

Kuva: Lotta Karvanen

 

 

Pekka Pohjakallio
Kehitysjohtaja, Hintsa Performance Oy

Pekan intohimo työelämässä ovat aina olleet ihmiset ja uudet ideat. Yli 30 vuoden ajan Pekka on päässyt näiden intohimojen lähteille Nokialla, yrittäjänä sekä Hintsalla. Nokialla Pekka johti mm. Nokian musiikkipalvelua, oli rakentamassa N91:a ensimmäistä musiikkipuhelinta, yrittäjänä Pekka auttoi asiakkaitaan luovuuden tuomisessa organisaatioon sekä sijoitti musiikkistartupiin. Nyt Hintsalla Pekka haluaa auttaa ihmisiä elämään parempaa elämää, joka tuo meille hyvää oloa, suorituskykyä sekä luovuutta.

Kuva: Hintsa Performance Oy

 

 

Laura Lepistö
Urheilumarkkinoinnin asiantuntija, Yrittäjä, KTM

Laura Lepistö on Suomen menestynein taitoluistelija, ja kilpaura veikin hänet EM- ja MM-mitaleille sekä Olympialaisiin asti. Luisteluun 4-vuotiaana rakastuneena ja sen maailmassa kasvaneena, Laura on rakentanut työuraansa urheilusta saaneiden oppien ympärille. Lauran sydän syttyy yhä niin jäällä jaetusta maagisesta hetkestä yleisön kanssa, kuin urheilusponsoroinnin myyntitapaamisesta tai luistinbrändin markkinoinnista. Lauralta ilmestyi yhdessä kirjailija/toimittaja Marika Lehdon kanssa huhtikuussa omaelämänkerrallinen kirja Laura Lepistö – Voittava mieli, jonka myötä Laura toivoo herättävänsä keskustelua tärkeistä teemoista urheilun kentällä.

Kuva: Mika Poutala

 

Setumo Bodibe
Valmentaja, A&R ja Puhuja

Yli vuosikymmenen yrittäjänä toiminut kulttuuri- ja urheilualan ammattilainen. Empatian ja läsnäolon kautta toimiva kohtaaja, jonka supervoimana on sanoittaa ympäröivää maailmaa.
Setumo toimii musiikkialalla valmentaen artisteja, sekä johtaen heidän artistiprojektejaan Sony Musicilla. Hän myös mentoroi ja konsultoi, niin musiikintekijöitä, kuin heidän taustallaan toimivia henkilöitä perustamaan, sekä johtamaan musiikki-alan yrityksiä. Setumo on mukana luomassa monimuotosempaa musiikki-alaa mm. koordinoimalla Never Foundin, Musiikintekijöiden, sekä Muusikkojen liiton yhteistä projektia, jossa luodaan turvallisia hetkiä ja tiloja kohtaamisten avulla.
”Me kaikki ansaitsemme tulla nähdyksi ja kuulluiksi. Tuntea olomme merkityksellisiksi sekä arvostetuiksi”.
Kuva: Radio Helsinki