Musiikintekijät -logo

Musiikintekijä 2/2010

2/2010

Artikkeli

Elvis ry:n uusi toiminnanjohtaja Aku Toivonen

Aku Toivonen on kevyen musiikin monikasvo: muusikko, lauluntekijä, sovittaja, kapellimestari, tuottaja, kouluttaja. 48-vuotias Toivonen astuu innolla isoihin hallinnollisiin saappaisiin vastavalittuna Elvis ry:n toiminnanjohtajana.
Lue lisää
Artikkeli

Timo Tyrväinen – Tiedemies ja taiteilija

Timo Tyrväinen on työkseen selittänyt talouden kiemuroita. Hänen toisena roolinaan on ollut eri kulttuurien musiikin tulkitseminen suomalaisille yhdessä vaimonsa Anjan kanssa. Timo valittiin kevätkokouksessa uutena jäsenenä Teoston hallitukseen.
Lue lisää
Artikkeli

”Omat jutut riittää”

Porvoolaistunut Merzi Rajala (s. 1972) on etenkin uuden polven kuoroammattilaisena vaikuttanut kentällä jo pitkään. Säveltämisen ja sovittamisen lisäksi toimenkuvaan kuuluu tuottajatyyppisiä tehtäviä, joiden myötä syksyn kuvioissa kulkee myös Elvis.

Lue lisää
Artikkeli

Marco Hietala

Marco Hietala nousi 80-luvun puolivälissä metalliväen tietoisuuteen Tarot-yhtyeen keulahahmona. Hän on ollut vuoden 2001 lopulta myös Nightwishin basisti ja kakkoslaulaja. Nightwishin myötä tunnettuus ei ole rajoittunut metalliyleisöön, vaan Hietalan bändin touhuja on kommentoinut valtamediassa jopa pääministeri.
Lue lisää
Artikkeli

Musiikin monitoimimies

– Beatles on ykkönen, aina ollut ja on, sanoo Sauli Malinen, musiikin monitoimimies - säveltäjä, sovittaja, laulaja, kitaristi.
Lue lisää
Artikkeli

Jonsu

Jonsun säkenöivät laulut, Indica siintää maailman turuilla.
Lue lisää