Musiikintekijät -logo

Musiikintekijä 2/1999

2/1999

Artikkeli

NYKYAJAN RUNONLAULAJA

Katselin Kalevalan-päivänä teeveestä konserttia, jossa esiintyi joukko mielenkiintoisia artisteja ja bändejä. Yksi sirkeäsilmäinen, kaunisääninen leidi jäi mieltä kaihertamaan. Hokasin, että kyseessä oli sama nainen, joka oli pukannut edellissyksynä "Musta"-nimisen soololevyn markkinoille. Tapaus tuntuu kiinnostavalta - tässä teille lisää Sannasta, hänen ajatuksistaan ja tulevaisuudensuunnitelmistaan.
Lue lisää
Artikkeli

KAUNIS(ÄÄNINEN) SINGER-SONGWRITER

Muistatte varmaan yhtyeen Ilona, joka 80-luvun puolivälin jälkeen ihastutti ja valitettavasti osittain vihastuttikin. Elettiin aikoja, jolloin nainen sähkökitaran varressa, omia popbiisejään esittäen, herätti lähinnä kummallisia reaktioita.
Lue lisää
Artikkeli

Sanaseppo ja ennen kaikkea hyvä ihminen – tai sitten toisin päin

Muistan, kuinka ensi kerran näin Virtasen Jukan "livenä" Elvis-kokouksessa joskus vuonna 1987. Jukka teki minuun heti suuren vaikutuksen lämpöisyydellään, inhimillisyydellään, älyllään ja tieto/taidollaan. Helsingin kaupunginteatterissa pyörivä menestysmusikaali "Les Miserables" on tuonut Jukan verbaaliset kyvyt taas julkisesti esille, mutta mitä muuta kuuluu tälle rolling stonelle, kotimaisen viihteen yhdelle suurimmista. Lue niin tiedät!
Lue lisää