Intohimoammatissa uupuminen – miten vetää rajoja työssä joka ei tunnu työltä?

Musiikintekijöiden päivä 2024 – etkot

Intohimoammatissa uupuminen – miten vetää rajoja työssä joka ei tunnu työltä?

Keskustelun aluksi Sauli Vuoti pitää puheenvuoron otsikolla: Musiikkiteollisuudessa työskentelevien psykososiaalinen kuormitus – mitä olemme oppineet, mihin olemme menossa?

Aika: klo 14.45-16
Paikka: Iso sali

Puhujat: 

Hanna Kivistö
Sauli Vuoti
Tunna Milonoff

Moderaattori:
Nelli Milan

 

Hanna Kivistö
Työterveyspsykologi, ratkaisukeskeinen valmentaja, lauluntekijä

Kivistö on toiminut kaksikymmentä vuotta erilaisissa psykologin, opettajan ja valmentajan tehtävissä. Viimeiset seitsemän vuotta hän on työskennellyt yritysterveydessä yksilö- ja yritysasiakkaiden parissa missä hyvinvoinnin ja jaksamisen teemat ovat olleet keskeisiä. Hän toimi kaksi vuotta myös Turun alueen Mielen Fokus -yksikön vastaavana psykologina. Kivistö alkoi säveltää ja sanoittaa omia biisejä nelisen vuotta sitten ja lauluja on julkaistu Aurora Minne -kollektiivin Näkymätön manner EP:llä, joka ilmestyi 2021. Hän työstää parhaillaan esikoisjulkaisua laulaja-lauluntekijänä taiteilijanimellä HanHan ja tekee biisejä myös muille artisteille. Kivistö opiskelee lauluntekijäksi Ikaalisten käsi- ja taideteollisessa oppilaitoksessa. Hän on kotoisin Kurikasta ja asuu miehensä kanssa Turussa.

Kivistö aloittaa keväällä 2024 Musiikintekijöiden häirintäyhteyshenkilönä.

Kuva: Susanne Maude

 

Sauli Vuoti
Syöpätautien professori, dosentti, psykoterapiaopiskelija, psykososiaalisen tuen erityispätevyys

Sauli Vuoti on toiminut muusikkona liki 30-vuoden ajan ja on tunnettu mm. Auringon Lapset ja Kinetik Control -yhtyeistään ja Inferno-lehden perustajana. Siviiliammatiltaan hän on syöpätautien professori ja pitkän linjan syöpätutkija, joka on urallaan erikoistunut myös psykososiaaliseen tukeen, traumapsykologiaan ja myöhemmällä urallaan psykoterapiaan. Lääketieteellisen ammattitaidon ohella hän toimii terapeuttina erityisesti luovalla alalla toimivien ihmisten voimaannuttamiseksi.

Kuva: Pekka Inholmo

 

Tunna Milonoff
TV:n moniottelija, tietokirjailija ja puhuja

Madventures ja Docventures menestyskonseptien luoja ja kasvo. GimmeYaWallet tuotantoyhtiön osakas. Kirjoittanut 10 tietokirjaa.

Nelli Milan
Artisti, tuottaja, biisintekijä

Nelli Milan on oululaislähtöinen kevyen musiikin tekijä. Hän on vakiinnuttanut asemaansa Suomen pop-musiikkikentällä viime vuosina niin biisintekijän, tuottajan kuin artistinkin roolissa. Elements Musicin tallissa operoivan monipuolisen tekijän kädenjälkeä on kuultu artistien kuten Bess, Eini, Nuppu Oinas ja Nopsajalka kappaleilla. Milan on myös yksi hypetetyn BÄMÄ -yhtyeen jäsenistä.

Kuvaaja: Aleksi Kauhanen