Aux ry - Musiikintekijä: löydä tuottajasi!

Musiikintekijöiden päivä 2024 – etkot

Aux ry – Musiikintekijä: löydä tuottajasi! Etkoilla voit löytää tuottajan, äänittäjän, miksaajan tai vaikka äänitysstudion!

Aika: klo 9.30-16

Suomen Musiikintekijöiden päivän etkoilla päivystävät musiikintuottajien ja -teknologien yhdistyksen Aux ry:n hallituksen jäsenet, tuottajat Oona Kapari ja Tuukka Heikkinen, jotka toimivat päivän somevastaavina.

Aux ry yhdistää etkojen ajan tekijöitä toisilleen Aux ry:n Instagramin stooreissa!

Käy ottamassa kuva Aux ry:n ständillä, käytä hashtagia #tekijäXtuottaja, tägää @aux.ry ja Aux ry jakaa kuvasi! Aux ry:n jäsenet voivat vastaavasti jakaa kuvia työpisteiltään.

Voit myös tehdä postauksen, jossa kerrot itsestäsi. Käyttämällä hashtagia #tekijäXtuottaja ja tägäämällä @aux.ry:n varmistat, että Aux ry jakaa postauksesi myös Aux ry:n someen. Päivän päätteeksi Aux ry tekee stooreista highlightin. Seuraa siis Aux ry:n instaa ja löydä tuleva yhteistyökumppanisi!

Voit tulla Auxin ständille juttelemaan myös muuten vain. Jakamaan ideoita, kertomaan tarpeesi, kysymään tuottajuudesta, studioista, musateknologiasta, aux ry:stä, tai vaikka niistä plugareista!

Aux ry

Aux ry on musiikin tuottajien ja teknologien yhteisö, jonka perusperiaatteina on tuoda alan tekijät yhteen, luoda pohja keskustelulle ja toimia siltana yhteistyötahoille. Aux ry on nyt myös osa Suomen Muusikkojen liittoa.