Musiikintekijät -logo

Ammattina sanoittaja -iltaseminaari

25

Marraskuu

Ammattina sanoittaja -iltaseminaari

Ammattina sanoittaja -iltaseminaari

Ammattisanoittajat ja sellaiseksi tähtäävät tapaavat toisensa sanoittajien maanantaina 25. marraskuuta kello 16.30–19 Helsingissä Oodi-kirjaston Maijansalissa. Seminaarissa tunnetut suomalaiset sanoittajat kertovat työstään, työtavoistaan ja toimeentulostaan. Heiltä voi myös kysyä ammatin saloista ja tulevaisuudennäkymistä.

Seminaarissa sanoittajilla on hyvä tilaisuus tutustua toisiinsa ja jakaa kokemuksiaan. Tarkoitus on myös aloittaa sanoittajien kiinteämpi yhteydenpito ja edunvalvonta.

Moderaattori Heimo Hatakka

Panelistit

  • Vilma Alina
  • Sinikka Svärd 
  • Janne Rintala
  • Saara Törmä 

Tilaisuudessa kuulemme myös musiikkia ja biisien syntytarinoita Mariskalta.

Tapahtuman taustayhteisö on Suomen Musiikintekijät. Tapahtuman alulle panijat ja suunnittelijat ovat Saara Törmä, Heimo Hatakka, Mariska, Iisa, Sinikka Svärd, Eija Hinkkala, Martti Heikkilä ja Mikko Alatalo.

Tervetuloa!

Ilmoittautumiset

Suomen Musiikintekijöiden jäsenet ilmoittautuvat tapahtumaan verkkosivujen kautta.

Muut henkilöt: tilaisuus on avoin ja maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista viimeistään ma 18.11.2019 osoitteeseen lumi.ollila@musiikintekijat.fi.

 

Musiikintekijöiden jäsenten matkakulut korvataan käytännön mukaisesti.

Tilaisuuden kulujen kattamiseen käytetään varoja, jotka ovat peräisin Kopiosto ry:n Suomen Musiikintekijät ry:lle vuosittain tilittämistä kevyen musiikin teosten kopiointikorvauksista.

25.11.2019
16:30 - 19:00
Keskustakirjasto Oodi, Töölönlahdenkatu 4, Helsinki
Tapahtuman järjestäjä
Ilmoittaudu
Osallistujat:40/40