Musiikintekijöiden jäsenkokoukset: usein kysyttyä

Usein kysyttyjä kysymyksiä Musiikintekijöiden jäsenkokouksista

Kuinka usein jäsenkokouksia on?
Musiikintekijöillä on kaksi sääntömääräistä vuosikokousta: kevät- ja syyskokous. Kevätkokous järjestetään yleensä huhtikuussa ja syyskokous yleensä lokakuussa.

Voinko asettua kokouksessa ehdolle hallitusvaaliin?
Kyllä. Toimi näin: Kokouksen puheenjohtaja kysyy ennen vaalia, onko ehdokkaita. Tällöin voit ilmoittaa ehdokkuudestasi. Voit myös sopia, että joku toinen jäsen ehdottaa sinua. Varaudu pitämään 2 minuutin vaalipuhe.

Voinko tuoda asiani  jäsenkokouksen käsiteltäväksi?
Kyllä. Sääntöjen mukaan: mikäli yhdistyksen jäsen haluaa saada jonkin asian yhdistyksen kevät- tai syyskokoukseen käsiteltäväksi, on hänen ilmoitettava siitä kirjallisesti hallitukselle viimeistään viisi viikkoa ennen kokousta.

Miten kokoukseen valtakirjalla osallistuminen tapahtuu?
Valtakirjan tulee sisältää nämä tiedot. Anna valtakirja ennen kokousta jäsenelle, joka edustaa sinua kokouksessa ja äänestää vaalissa puolestasi (vain 1 valtakirja per kokoukseen osallistuva jäsen).

Edustajasi tulee toimittaa valtakirja joko

Miten haetaan matkakorvauksia kokoukseen osallistumisesta?
Musiikintekijät ry korvaa jäsentensä matkakulut yhdistyksen sääntömääräisiin kokouksiin. Matkakulut julkisilla kulkuvälineillä (juna, bussi, lentokone, laiva) korvataan 140 euroon asti (1.1.2023 alkaen) lippua tai kuittia vastaan. Mikäli jäsen haluaa käyttää omaa autoa, korvataan sen käytöstä 20 senttiä/km, kuitenkin korkeintaan 120 euroa.

Kuitit ja matkakulukorvaushakemus (tai vastaavat tiedot sähköpostilla) on toimitettava kuukauden sisällä tapahtumasta osoitteeseen toimisto@musiikintekijat.fi

Matkalaskulomake löytyy täältä.

Voiko kokousmateriaaliin tutustua etukäteen?
Kokousmateriaali lisätään tapahtuman ilmoittautumissivulle ennen kokousta.

Voinko tulla kokoukseen ilmoittautumatta ennakkoon?
Kyllä. Pyydämme ennakkoilmoittautumiset vain siksi, että osaamme tilata oikean määrän kokoustarjoiluja. Ilmoittautuneille tarjotaan illallinen kokouksen jälkeen.

Voiko kokoukseen osallistua jos ei ole Musiikintekijöiden jäsen?
Sääntöjen mukaan ei voi osallistua. Poikkeuksena Musiikintekijöiden toimiston henkilökunta sekä jäsenten henkilökohtaiset avustajat.

Onko kokoustila esteetön?
Järjestämme jäsenkokoukset aina esteettömissä tiloissa.