Oletko kiinnostunut hallitustyöskentelystä?

Oletko kiinnostunut hallitustyöskentelystä?

Kiinnostaako sinua hallitustyöskentely Suomen Musiikintekijöissä tai Georg Malmstén -säätiön hallituksessa? Ilmoita kiinnostuksestasi 31.1.2023 mennessä!

Suomen Musiikintekijöiden kevätkokouksessa 25.4.2023 suoritetaan sekä Suomen Musiikintekijöiden hallituksen että Georg Malmstén -säätiön hallituksen hallitusvaalit. Ilmoita kiinnostuksestasi hallitustyöskentelyyn 31.1.2023 mennessä.

Suomen Musiikintekijöiden jäsenet päättävät äänestämällä hallituksen jäsenet. Hallitusjäsenen kausi on kaksivuotinen, ja sisältää kokouksia noin kerran kuussa (pois lukien heinä/elokuu) sekä työskentelyä yhdistyksen toiminnan edistämiseksi. Kokouksista maksetaan palkkio. Lisätietoja hallitustyöskentelystä saat toiminnanjohtaja Aku Toivoselta: aku.toivonen@musiikintekijat.fi tai puh. 050 559 0025.

Vaalivaliokunta tekee ehdotuksen hallitusvaaliehdokkaista kevätkokoukselle

Suomen Musiikintekijöiden sääntöjen mukaisesti hallitus nimittää kevätkokousta edeltävän kalenterivuoden loppuun mennessä vaalivaliokunnan puheenjohtajan, joka kutsuu valiokuntaan kolme muuta jäsentä. Vaalivaliokunnan tehtävä on ehdottaa kevätkokoukselle ehdokkaita vapautuville hallituspaikoille. Ehdotus ei sido kevätkokousta. Vaalivaliokunnan jäsenten toimikausi päättyy kevätkokoukseen. Vaalivaliokunnan puheenjohtaja keväällä 2023 on Tuija Rantalainen.

Voit myös ehdottaa jotain toista jäsentä vaalivaliokunnalle. Selvitä etukäteen ehdottamasi jäsenen suostumus hallitustyöskentelyyn. Jäsenistön ehdotukset eivät sido vaalivaliokuntaa.

Ilmoitamme helmikuun puolivälin jälkeen kaikille kiinnostuneille vaalivaliokunnan esityksen hallitusvaaliehdokkaiksi sekä Suomen Musiikintekijöiden hallitukseen että Georg Malmstén -säätiön hallitukseen. Tämän jälkeen halukkailla on mahdollisuus vielä hakeutua hallitusvaaliehdokkaaksi ilmoittautumalla suoraan toimistolle kevätkokouskutsun yhteydessä jaettavien ohjeiden mukaisesti tai viimeistään kevätkokouksessa. Tällöin ei enää ole kuitenkaan mahdollista esittäytyä tapahtuman verkkosivuilla eikä videotervehdyksellä.

Vaalivaliokunnan esitys tulee julkiseksi kevätkokouskutsun yhteydessä. Kutsussa on myös ohjeet hakeutumisesta hallitusvaaliehdokkaaksi vaalivaliokunnan ehdotuksen ulkopuolelta.

Huomioithan, että Georg Malmstén -säätiön hallituksen jäsenet eivät voi hallitusaikanaan hakea apurahaa säätiöltä.

Oletko kiinnostunut Suomen Musiikintekijöiden hallitustyöskentelystä? Lähetä lomake tästä!

Oletko kiinnostunut Georg Malmstén -säätiön hallitustyöskentelystä? Lähetä lomake tästä!